купив морозиво - виграв ноутбук 

 

Нещодавно водій транспортного цеху Михайло Шустаков випадково взяв участь у акції, яку проводили в Нетішині представники одного із заводів-виробників морозива. Умови були прості: придбати на певну суму для сім`ї морозиво і зареєструвати відповідний номер фіскального чека.

Днями на мобільний телефон Михайла надій­шов дзвінок, на моніторі висвітлився напис «Невідомий номер». Представник торговельної мережі повідомив, що чоловік став власником ноутбука. Михайло спочатку не повірив, думав - жарт, але аргументи про умови акції були переконливі. Через якийсь час рідні та знайомі з цікаві­стю роздивлялись приз.

- Купуючи морозиво, - каже Михайло Васильо­вич, - не вірив, що може поталанити з виграшем. Тоді подумав: в принципі, нічого не втрачаю, на покупку витратив невелику суму грошей.

Найбільше новому ноутбуку зраділи доньки Михайла, бо вже давно мріяли про сучасну техніку, яка допоможе у навчанні. Принаймні для старшої Наталії, яка навчається у Дубенському коледжі за спеціальністю «Дошкільне виховання», ноутбук доречний. Та й для четвертокласниці Вікторії пора набувати навиків.

Варто зауважити, що сім`я Шустакових саме почала заощаджувати кошти на купівлю комп`ю­тера, отож виграш став приємним сюрпризом.

Олександр Шустерук

На знімку: володар цінного призу Михайло Шустаков