Лiдеру профкому - 55!

Хмельницька АЕС в історичному аспекті порівняно молоде підприємство, але з багатою історією виробничих здобутків, боротьби за покращення добробуту, профспілкової діяльніості. Серед лідерів колективу чільне місце належить голові ППО ХАЕС Михайлу Володимировичу Гуку, який очолив профспілкову організацію на пікові великої напруги у колективі. За його участі вдалось здійснити найважливішу функцію – зробити адмі­ністрацію і профком, як представника інтересів трудового колективу, соціальними партнерами.

Відтак і прийшли значні успіхи, до числа яких ми можемо віднести спільний із компанією колективний договір, що захищає людину праці, надає їй нові стимули до трудового ентузіазму.

З висоти сьогоднішнього 55-ліття Михайла Володимировича можна говорити про гідний рівень зарплат і належну правову захищеність працівника, гарні можливості у сфері відпочинку і спорту, навчанні тощо. За цим стоїть поступова і наполеглива позиція профспілкового лідера, його команди.

Відзначимо, що Михайлові Гуку доручено місію очолювати фізкультурно-спортивне товариство «Атом України», яке  має гучні здобутки на Всеукраїнських та міжнародних спартакіадах. Профком ХАЕС – єдиний у компанії, що має у своєму складі інструкторсько-методичний персонал спорт­комплексу та комплексну  дитячу спортивну школу. Слава вихованців і тренерів названих колективів давно сягнула міжнародних масштабів. Олімпійські чемпіони і призери з фехтування, чемпіони світу і Європи з боротьби самбо, рекордсмени світу з пауерліфтингу, видатні футболісти і легкоатлети, плеяда знаних ганд­болістів і волейболістів, плавців - це  про представників цього структурного підрозділу ППО ХАЕС. Масовість, доступність, фаховість тренерського складу приносять плідні наслідки.

Михайло Володимирович людина щира, відповідальна, харизматична, турботлива і справедлива. Він талановитий організатор, спроможний аналі­зувати здобутки і прорахунки, вносити корективи у задуми у відповідності до потреб часу.

Висловлюємо слова найщирішої подяки за участь у діяннях колективу, бажаємо здоров’я і добра на довгі роки!

Адміністрація ХАЕС, члени і працівники профкому, спорткомплексу, КДЮСШ, друзі