Медіаграмотність для молодих

В рамках освітнього проекту для відповідальних за інформаційну роботу проведено семінар-тренінг з медіаграмотності для мо­лодіжної аудиторії Атомпрофспілки. Захід відбувся у Чернігові у «Навчально-методичному центрі» Федерації профспілкових організацій області. Тренерами та модераторами освітнього проекту стали Юрій Буздуган та Олена Скоморощенко (Інститут соціального партнерства), начальник відділу освіти дорослих підприємства «Навчально-методичний центр» Віталій Копиш та експерт Чорнобильської ООП Геннадій Михайлюк.

В ході презентації діяльності колегіуму Атомпрофспілки, до присутніх зверталися прес-секретар Атомпрофспілки Павло Олещук, заступник голови Атомпрофспілки Павло Прудніков та директор підприємства «Навчально-методичний центр» Тетяна Осадча.

Впродовж трьох днів молоді профспілкові діячі навчалися керувати інформаційними потоками, будувати матрицю інформаційного впливу, вивчали когнітивні упередження та їх вплив на кожного з нас. Подібний колегіум – це новий досвід, корисні знання, цікаві знайомства, це велика згуртована команда однодумців. Продовжувати аналогічні навчання – одностайна думка усіх учасників медійного семінару.

Григорій Панасюк