Молодь Хмельницької АЕС продемонструвала достойні результати на галузевому конкурсі профмайстерності

На XV галузевому конкурсі професійної майстерності, який проходив на Запорізькій АЕС з 9 по 12 жовтня, достойні результати продемонстрували молоді фахівці ВП ХАЕС. Цьогоріч до восьми стандартних професій – машиніст-обхідник  турбінного обладнання, токар, машиніст крана, електрозварювальник ручного зварювання, оператор спецводоочищення, електромонтер з обслуговування електрообладнання елект­ростанцій, електрослюсар з ремонту та обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій, дозиметрист, до конкурсної програми внесено ще одну – інструктор навчаль- но-тренувального центру.

За результатами конкурсу, кращими у своїх напрямках стали працівники Хмельницької АЕС інструктор НТЦ Ігор Ткач та дозиметрист цеху раді­аційної безпеки Олександр Тувшинтур. Другі місця у конкурсі професійної майстерності Енергоатома посіли електромонтер із обслуговування електроустаткування електростанцій електричного цеху Віктор Андрійчук та машиніст-обхідник турбінного устаткування турбінного цеху ХАЕС Вадим Паламарчук. До трійки кращих увійшли також електро­зварювальник ручного зварювання енергоремонтного підрозділу Дмитро Хатрус та оператор спецводоочищення хімічного цеху Роман Шминдрук.

Молодих фахівців оцінювали фахівці структурних підрозділів, на базі яких проводився конкурс, представники ДП «НАЕК «Енергоатом», відокремлених підрозділів та організації молоді первинної профспілкової організації компанії.