М’яч вiдбився вiд рук

Нетішинські волейболісти продовжують боротьбу за «місце під сонцем» у вищій лізі чемпіонату України.  Відбувся п’ятий тур. Наші спортсмени зустрічались із одним із лідерів чемпіонату командою «Заваір» з Одеси і поступились у трьох партіях: ХАЕС НАЕК - «Заваір» - 0:3 (13:25, 16:25, 21:25).

У протистоянні з вінницькими волейболістами, які не надто далеко «втекли» у турнірній таблиці від наших спортсменів, нетішинцям вдалось виграти одну партію з чотирьох:  ВСК «МХП-Вінниця» - ХАЕС-НАЕК - 3:1 (25:14, 25:21, 15:25, 25:17).

Відтак після трьох перемог і семи поразок у чемпіонаті, наша команда займає 12 позицію з 15 команд.  Лідери  «ШВСМ-СумДУ» і «Зміївський енергетик» не дозволяють суперникам розслабитись і продовжують упевнено очолювати турнірну таблицю. Після чергових перемог вони, так би мовити, однією ногою вже знаходяться в четвірці тих, хто на другому етапі чемпіонату продовжить боротьбу безпосередньо за медалі.

А от стосовно двох інших колективів, які найвірогідніше складуть вищезазначеним лідерам компанію у провідному квартеті, питання залишається відкритим. Двоє з них – «Заваір» і «Фаворит» – зустрілися між собою, і цей поєдинок став по-справжньому захопливим і непередбачуваним. Зрештою, лише на тай-брейку фортуна посміхнулася «Фавориту» з міста Лубни…