Щаслива в учнях i роботi

Протягом багатьох років учні Оженинської ЗОШ №2  є активними учасниками регіонального конкурсу дитячих малюнків «Атомна енергетика і ми», який організовує відділ роботи з громадськістю та ЗМІ Хмельницької АЕС. Найвищу нагороду конкурсу – Гран-прі – вдалося двічі вибороти вихованцям навчального закладу, який очолює Ніна Василівна Дрозд. Зокрема, малюнок Володимира Ярошика суддівська колегі­я визнала найкращим. Його  нагородили грошовою премією та екскурсі­єю до Москви. Робота Володи­мира Ярошика демонструвалась у Третяковській галереї. А її копія тривалий час прикрашала кабінет генерального директора Хмельницької АЕС Миколи Па­нащенка. Переможцем конкурсу був і Вадим Олійник, якого називають гордістю Оженинської ЗОШ №2. Він є авто­­ром численних персональних виставок авторських картин.

Дисципліно­ва­ність, відпо­ві­даль­ність, вимо­г­ли­вість, комуніка­бель­­ність, компетентність - саме такі якості притаманні  директору Оженин­ської ЗОШ №2 Остро­зь­кого району Рів­нен­ської області Ніні Ва­си­лів­ні Дрозд. Завдяки діяльності Ніни Василівни та її колег-однод­умців Оже­нин­ська ЗОШ №2 сім років визнавалась кращою в районі.

Під час святкування Дня села Оженин педагогічний та учнівський колективи продемонстрували найбільшу в нашій державі піраміду з кулькових ручок. Це досягнення засвідчено Дипломом Національного проекту «Книга рекордів України». 

Ніні Василівні вдалося виграти грант і стати учасником проекту «Школа місцевого самоврядування», який проходив у Варшаві.  Ніна Василівна вірить, що доля нашої малої і великої Батьківщини в наших руках і залежить від кожного з нас. Тричі її обирали депутатом ра­йонної ради.

На знімках: Н.В.Дрозд; на шкільній виставці робіт оженинських художників