Нові призначення

 

Заступником  генерального директора з персоналу ВП «Хмельницька атомна електростанція» ДП «НАЕК «Енергоатом» призначено Богдана Леонідовича Шмигельського, який до цього виконував обов’язки радника генерального директора ХАЕС. 

Народився 7 жовтня   1982 року в селі Орв’яниця Дубровицького району  Рівненської області. Закінчив  2004 року  Український державний університет водного господарства та природокористування за фахом “Автоматизоване управління технологічними процесами”,  спеціаліст з автоматизованого управління технологічними процесами».

Працював на Рівненській АЕС  на посадах інженера-електроніка цеху ТАВ, начальника та старшого начальника  зміни теплової автоматики та вимірювань.

 

 

 

Заступником  генерального директора з інфраструктури ВП «Хмельницька атомна електростанція» ДП «НАЕК «Енергоатом» призначено Віктора Андрійовича Демидюка. Народився у м. Острог 1 березня 1958 року. Закінчив Львівський політехнічний інститут та Київський державний економічний університет за спеціальністю «конструювання та виробництво радіоапаратури, інженер-конструктор-технолог радіоапаратури» та «економіка і управління виробництвом, економіст».

Працював на посадах інженера-електроніка та інженера-налагоджувальника,  інженера цеху ТАВ Хмельницької АЕС, головного економіста виробничого підприємства «Атомремонт»,  заступника директора ВАТ «Вайберг»,  начальника відділу соціального розвитку ВП ХАЕС, заступника генерального директора з кадрів і соціального розвитку ВП ХАЕС.