Ось i ювiлей!

Атомна енергетика привабила  Михайла Євгеновича Кошкіна ще з дитинства, бо народився у Томську – місті допитливих і освічених городян, що у перерахунку на кількість мешканців займає перше місце в Росії за кількістю студентів і де про атомні технології знають не з чужих слів.

Свій шлях у атомну енергетику почав із студентської лави у Київському політехнічному інституті, де опанував спеціальність «атомні електростанції і установки».  У 1993 році, після закінчення вузу, обрав місцем «дислокації» Хмельницьку АЕС. Спочатку оператор реакторного відділення реакторного цеху, далі – провідний інженер управління реактором, а у 2003-2015 роках – начальник зміни енергоблока.

Набирався знань і практики, оволодівав наукою управляти не лише механізмами, але й людьми. З 2015 року Михало Євгенович входить до числа фахівців, яким довірена безпека і виробничий потенціал ХАЕС. Він начальник зміні станції і несе повну відповідальність за всі процеси, що відбуваються на підприємстві під час його чергування. Відповідальність надзвичайна, проте здобуті навички, обсяг знань, психологічні властивості дозволяють йому виконувати покладені обов’язки грамотно і впевнено. Його роботу відзначено  Почесними грамотами ДП «НАЕК «Енергоатом»  та Мінпаливенерго України, знаком «Відмінник енергетики України».

На життєвому календарі фахівця висвітлилась цифра 50. Піввіковий ювілей наш колега зустрічає у доброму гуморі та при гарному здоров’ї. Побажаємо йому подальшого щасливого путі і усіляких гараздів!

Коллеги