Нові призначення

Начальником навчально-тренувального центру Хмельницької АЕС призначено Василя Михайловича Слуханського

В.Слуханський народився 28 вересня 1970 року у с. Шершенівка Тернопільської області, освіту здобув у Севастопольському військово-морському інституті за спеціальністю «Атомні енергетичні установки».

На Хмельницькій АЕС працює з 1994 року. Трудовий шлях починав оператором реакторного відділення. Був начальником зміни РЦ. У період з 2006 по 2014 роки обіймав посаду начальника зміни енергоблока АЕС. У жовтні 2014 року переведений у НТЦ на посаду провідного інструктора групи тренажерної підготовки в рамках програми ротації оперативного персоналу з метою залучення висококваліфікованих фахівців у систему підготовки ХАЕС.

Начальником відділу розвитку персоналу призначено Івана Івановича Ковалінського

І.Ковалінський народився 7 липня 1969 року у с. Капустин Хмельницької області. Випускник Кам’янець-Подільського державного педагогічного інституту,  пізніше закінчив Волинський державний університет за фахом «Практичний психолог».

На Хмельницьку АЕС прийшов після служби в органах внутрішніх справ та МНС у 2006 році. Очолював відділ психолого-педагогічного та фізіологічного забезпечення в НТЦ.

Начальником служби надійності, ресурсу і продовження експлуатації (СНРіПЕ) призначено Віктора Ігнатійовича Гусака

За освітою інженер-фізик, закінчив у 1994 році Томський політехнічний інститут. Розпочав  трудовий шлях оператором реакторного відділення Хмельницької АЕС. У реакторному цеху піднявся до посади провідного інженера  управління реактором.

З 2008 року працював у Державному комітеті ядерного регулювання України, з 2010 року – заступником начальника ДІЯБ на Хмельницькій АЕС.

2012 року на Хмельницькій АЕС очолив лабораторію управління продовження термінів експлуатації енергоблоків СНРіПЕ, а з січня 2020 року до призначення на посаду начальника СНРіПЕ – головний фахівець з розслідування та налізу подій СГТ.

Радником генерального директора призначено Сергія Олександровича Количева

С.Количев народився 15 травня 1973 року у м. Тольятті (РФ). Отримав освіту в Українському інституті інженерів водного господарства за спеціальністю «Інженер-економіст», а пізніше – у  Національній академії управління, де здобув ступінь магістра за спеціальністю «Фінанси».

Трудовий шлях на Хмельницькій АЕС розпочав у цеху теплової автоматики та вимірювань, пізніше працював у планово-економічному відділі на посаді економіста та заступника начальника відділу,  з 2002 року очолював планово-економічний відділ управління виробничо-технічної комплектації.

У 2006 році був зарахований у групу підготовки резерву вищої ланки керівництва Компанії, пройшов підвищення кваліфікації при «Київському національному університеті ім. В. Гетьмана»

Протягом останніх семи років працював на посаді начальника відділу технічного супроводження та аналізу поставок УВТК