Начальником служби охорони праці призначений Леонід Леонідович Волков

Службу охорони праці Хмельницької АЕС у процесі структурної реорганізації створено на базі двох відділів: охорони праці та охорони здоров’я. Зміна викликана необхідністю приведення організаційної структури підприємства у відповідність до типової структури ДП «НАЕК «Енергоатом».

Леонід Волков народився 26 травня 1983 року у м. Славута, 2006 року закінчив Національний технічний університет України «КПІ» за спеціальністю «Електричні системи та мережі» та здобув ступінь магістра електротехніки. У 2014 році здобув другу вищу освіту у СНУЯЕіП за напрямом «Атомна енергетика» (інженер-енергетик). В період з грудня 2018 по червень 2019 року пройшов підготовку в ОНПУ за програмою підготовки керівників вищої ланки управління ДП «НАЕК «Енергоатом».

На Хмельницькій АЕС з 2006 року в електричному цеху на посаді електрослюсаря з ремонту й обслуговування автоматики та засобів вимірювань. Згодом переведений на інженерну посаду.

У період з 2010 по 2017 рік працював старшим інспектором відділу нагляду за електричним та електротехнічним обладнанням СВНіПБ. З квітня 2017 року - заступник начальника електроцеху по роботі з персоналом.

Протягом останніх 8 років – незмінний лідер молодіжної організації ППО Хмельницької АЕС.