Все починається з малого…

Це перші рядки вірша, яким починалися букварі, які видавались раніше. З малого почався і поступ у журналі­стику юної нетішинки Надії Ходак. Цю талановиту дівчину для багатьох жите­лів міста не потріб­но й представляти. Вона навчається у Нетішинському навчально-виховному комплексі. Практично з третього класу бере участь у різноманітних пред­метних олімпіадах, конкурсах, змаганнях місь­кого і обласного рів­нів та займає призові місця. Багатьом  важко уявити «арсенал» творчих досягнень Надії, які відзначені майже півсотнею  грамот, дипломів. Та школярка не зупиняється на досягнутому і щоразу вражає            рід­них та знайомих  новими і новими здобутками.

Надія Ходак мріє стати професі­йним журналістом. Аби досягти мети,  не сидить, склавши руки, а наполегливо працює. І має вагомі досягнення. У 2009 році вона брала участь у Всеукраїнському конкурсі юних журналістів і на обласному рівні зайняла друге місце. Згодом впевнено піднялася на ще одну сходинку і здобула право захищати командну честь Хмельниччини на Всеукраїнському турнірі юних журналістів. Не без допомоги Надії Ходак команда пробилась до щільної трійки  юних «акул пера». Нашій землячці ще й дістався титул «Надія турніру».

Вона наполегливо займалася  плаванням, захищає честь школи у легкоатлетичних і туристичних змаганнях. Крім спортивних має інші уподобання. Чудово плете бісером, створює з нього прикраси, мала власну виставку у міському краєзнавчому музеї (2008 р.). В’яже гачком. На даний час є дописувачем міської молодіжної газети «Час молоді».  Пише вірші. Зайняла у 2008  році перше місце у поетичному конкурсі «Духовна криниця народу», вірш Надії увійшов до II літературно-мистецького альманаху «Нетішинських талантів дивоцвіт» (2008 р.).

Обожнює читати книги, 2007 року стала «Кращим читачем року» за підсумками Всеукраїнського конкурсу. У 2009 році  взяла участь у конкурсі-фестивалі молодого автора «Болохівський ЛітФест», є дипломантом конкурсу­.

Надя Ходак -  відмінниця у школі, а крім цього розумна, мрійлива, цілеспрямована