Нагородили переможцiв журналiстського конкурсу

31-го травня у читальній залі Нетішинської центральної бібліотеки пройшов вечір-спомин, присвячений Миколі Заріцькому – одному з основоположників друкованих ЗМІ у Нетішині, знаному на теренах Хмельниччини журналісту та поету.

Організатор та ведуча заходу Руслана Чернюк презентувала раритетну фотовиставку чорно-білих світлин “якутського пері­оду” “Добровільне заслання”, та неопублі­ковану публіцистику М. Заріцького.

Відбулася церемонія нагородження переможців ІІІ регіонального конкурсу молодих талантів у журналістиці імені М. Заріцького: “Коли ж хрести твоїх синів, Вкраїно, здіймуться над катами?!”.

У конкурсі взяли участь молоді люди зі всієї України. До числа відзначених увійшли троє нетішинців: Юлія Жирновська (друге місце), Оксана Сидорчук (третє місце), Наталія Яковлева (спеці­альна премія), та три інших учасники – Олександр Олефіренко з міста Лисичанськ Луганської області (спеціальна премія), Володимир Кучерявий з Тернополя (перше місце) і Марія Карук-Федина з с. Головецько Львівської області (перше місце). «Перспектива» друкувала уривки з творів переможців у №20 від 12 травня.

Переможці нагороджені дипломами та цінними подарунками.

На заході були присутні рідні, знайомі, друзі, колеги по роботі. Багато цікавих спогадів, теплих слів сказано про Миколу Зарі­цького.