Шановному  Миколі Сергійовичу Панащенку та відділу роботи з громадськістю

і  засобами масової інформації

ВП "Хмельницька АЕС

Адміністрація Новоград-Волинсъкого промислово-економічного технікуму висловлює вдячність за допомогу в організації екскурсій на вашому підприємстві. Хочемо зазначити, що ваша допомога була вкрай необхідною й корисною, оскільки екскурсії дозволяють суттєво підвищити освітній рівень студентів з профільних дисциплін.

Бажаємо вам усіляких благ, оптимізму, здоров 'я та процвітання.

Висловлюємо надію, що в майбутньому ви ще не раз допоможете нам у справі підготовки квалі­фікованих кадрів.

З повагою,

В.В.Сімчук, директор технікуму

 

Шановний Миколо Сергійовичу!

З січня 2012 року в КЗ «Палац культури міста Нетішина» проводилась соціальна акція «В гостях у енергетичного Діда Мороза» для дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей, які проживають у зоні спостереження Хмельницької АЕС.

Ізяславська районна державна адміністрація від імені дітей, які мали можливість взяти участь в акції, їх батьків висловлює на вашу адресу щиросердечну подяку за плідну співпрацю, зокрема підтримку та допомогу в організації поїздки (надання транспорту для перевезення дітей) у місто Нетішин та можливість побачити АЕС.

Хочу особливо відмітити бездоганну якість послуг і уважність водіїв. Проведення даного заходу сприяло широкому охопленню дітей соці­ально-незахищених категорій. Ми цінуємо уважність до потреб дітей.Користуючись нагодою, висловлюємо свою високу повагу та сподіваємося на подальшу співпрацю, яка буде плідною і надихне на нові спільні плани.

З повагою,

О.Лех, перший заступник голови  адміністрації