Кидок за  кидком

Осіння пора – час гандболу у суперлізі. Другий сезон поспіль наша команда бере участь у перегонах на звання кращої гандболь­ної дружини України. Ми не є хлопчиками  для биття, але й у еліту поки пробитись не вдається. Проведено чотири гри, маємо одну перемогу. Святкували її на власному паркеті проти КДЮСШ ЛДУФК зі Львова.  Перша половина гри завершилась на користь суперників, які відірвались на один м’яч.

У другій половині перевага нетішинців була помітною і різниця у 4-5 м’ячів на користь нетішинців була майже до кінця матчу. Вже на останніх хвилинах львів’яни скоротили рахунок до двох м’ячів – 29:27 на користь «Енергетика –НАЕК». Добре проявили себе ветерани команди Андрій Матюк та Сергій Процюк, кожен з яких приніс по сім залікових пунктів.  Так само сім м’ячів у ворота суперників закинув Сергій Касимов, Влад Домолевський – шість, по одному Юрій Шмідт і Денис Барутенко.

У другому домашньому матчі нас чекала зустріч із київським ЦСКА. Нетішинці мали всі підстави розраховувати на перемогу, хоча в команді нині велика група новачків, які ще не «понюхали пороху» суперліги. Зокрема прийшли в колектив воротарі Микола Романюк та Святослав Діденко, польові гравці Вячеслав Спиця, Кирило Пучков…

Тим не менше команда у першому таймі грала досить впевнено і мала у запасі один м’яч перед перервою. Другий тайм виявився провальним з перших хвилин. Вдало зіграла «п’ятірка» суперників, хоча у підсумку гравця ЦСКА вилучили з поля. Були грубощі і запекла боротьба, навіть лікарю довелось втручатись у тло цього протистояння. Гості забили на три м’ячі більше і святкували вікторію, першу в цьому чемпіонаті. Вони після перемоги і однієї нічиєї займають після 4 ігор шосту позицію з трьома очками. Сьому і восьму з двома очками займають «ЗТР - Буре­вісник» та наша команда відповідно. Львів’яни не мають жодного очка.

Мусимо ще сказати, що дві попередні гри з ліде­ром­ чемпіонату – «Мотором» та «Портовиком» закінчились на користь су­пер­­­ників. Тепер наступна зустріч у нетішинц­ів з сусідом по турнірній таблиці командою «ЗТР - Буревісник».

Фото Віктора Гусарова