Раді повідомити, що в Нетішині розпочала свою роботу компанія «Топ-Освіта», що допомагає зі вступом до ВНЗ та технікумів Польщі.

«Топ-Освіта» - це молода команда досвідчених професіоналів, які люблять свою роботу та виконують її із задоволенням. Наша головна мета – це допомогти абітурієнтам з України, Білорусі, Росії, Азербайджану та інших країн СНД вступити на навчання до Польщі. Ми повністю беремо на себе процедуру вступу, займаємося усіма необхідними перекладами, завіреннями та легалізаціями, щоб ви в цей час могли насолодитися літом та відпочинком.

Менеджери «Топ-Освіти» знають всі тонкощі та деталі, пов’язані зі вступом та навчанням, і готові забезпечити кожному абітурієнту індивідуальний підхід, підібрати найкращий варіант та давати консультації по всіх питаннях, що виникатимуть як під час вступної кампанії, так і під час навчання.

«Топ-Освіта» пропонує:

Крім того, у сфері діяльності «Топ-Освіта» не лише допомога зі вступом, а й організація освітніх візитів, мовних шкіл, курсів польської мови та літніх таборів для всіх бажаючих вивчити польську мову, пожити в мовному середовищі, познайомитися з культурою та традиціями Польщі.

Навчання в Польщі – це зручно, престижно, доступно, а головне – перспективно. Не втратьте шанс дати Вашим дітям можливість стати студентом одного із європейських вузів та отримати європейський диплом. Майбутнє у Ваших руках!

Більше інформації Ви можете дізнатися на сайті https://toposvita.com та зателефонувавши нам: +38(073) 57-25-777, +38(096) 09-75-833, +38(095) 51-61-330.