Не тiльки прояв милосердя

Доброта і милосердя - два крила, на яких тримається людство. Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів. Цей день є нагадуванням людству про турботу і милосердя до ближнього. Кожна людина унікальна, неповторна, її треба любити і берегти такою, якою вона є.

У нашому місті проживає 170 дітей-інвалідів. Це досить велика кількість для такого невеликого міста, як Нетішин.  Головне для таких дітей, щоб поруч із ними були не тільки їх рідні, а й чуйні і щиросердечні люди, які зможуть розділити чужий біль, підтримати у важку хвилину, розрадити в горі й біді.

Напередодні Міжнародного дня інвалідів у Палаці культури творчі працівники закладу спільно з членами комісії по роботі з дітьми і шефській роботі провели для дітей святковий захід. На запрошення комісії в гості до нетішинських дітей  приїхали  підшефні - вихованці Берездівської школи-інтернат.

Лунала весела музика, танцювальні та вокальні колективи дарували дітям гарний настрій, а справжній Карлсон (режисер закладу С.В.Степанюк) не залишив без уваги жодну дитину, провівши  безліч конкурсів і розваг. Дітки брали активну участь у конкурсах, за що отримали солодкі призи. Невеличкі подарунки, в міру наших можливостей, чекали дітей і після закінчення заходу.

Людським теплом і добротою зігріваються серця, тому  дуже важливо нам  всім навчитися частіше дивитися в очі дитини. Адже в її очах – її життя, її душа, і в наших силах зробити так, щоб ці очі були радісними.

Ріта Грицаєнко,

член комісії профкому ХАЕС

по роботі з дітьми