Не вистачило енергії

Гра другого кола чемпіонату України з гандболу у вищій лізі між нетішинським «Енергетиком – НАЕК» та київським ЦСКА почалась для нашої команди з великого гандикапу: за кілька хвилин у ворота суперника влетіло три безвідворотні м’ячі. Боaлільники налаштувались на реванш, адже у першій грі армійці були успішними і перемогли з перевагою у чотири м’ячі. Але вже під кінець першого тайму стало зрозуміло, що здолати візаві не вдасться – армійці мали подвоєну  перевагу у забитих і пропущених - 16:8. Другий тайм суперники провели також дуже впевнено і напористо. Майже після кожної атаки у ворота нетішинців влітав м’яч. Наші ж не спромоглись забити бодай семиметровий, не говорячи вже про гру у нападі. Досвідчені гравці отримали червоні картки, молодь, що вийшла на заміну, не змогла адаптуватись, внесла нервоз­ність у дії команди. Хоча були й герої зустрічі. Дев’ять влучних кидків зробив Юрій Каверін. Сім разів вражав ворота суперника Сергій Касимов. Капітан команди Михайло Крів­чіков завдав п’ять влучних «пострілів» по воротах. По разу відзначились Сергій Процюк та Віталій Кулик. Цього виявилось замало для гідного суперництва. Не на висоті були й наші голкіпери.

А гості грали розкуто, впевнено, результативно, довівши матч до рахунку 38:26.

Олег Каспаров, тренер нашої дружини, зазначив, що належить попрацювати над помилками, припущеними гравцями, аби у наступних турах здобути необхідні позитивні результати.

На даний момент з шістьма очками команда знаходиться на шостому місці. Стільки ж очок ще у трьох команд: «Мотора», «Буревісника» і «Шахтаря». Але «Мотор» крім того, що вдало виступає у Європейській першості, провів лише три матчі. «Буревісник» після восьми ігор ділить з  «Енергетиком – НАЕК» п’яту – шосту сходинку. «Шахтар» зіграв на одну гру більше.  Жодної перемоги не­має в арсеналі КДЮСШ – ЛДУФК зі Львова.

Весна розставить всіх суперників по місцях.

Петро Шелепало