Нетішинці лідирують

«Нетішин» - «Ковель» - 7:5 (3:2, 3:1, 1:2) 

Напередодні гри ковельська дружина підсилила склад - були дозаявлені Дмитро Тітов, котрий вже має досвід ігор за ковельчан, та 17-річний Віталій Слабенко, який свої перші хокейні уроки отримав в луцькій «ДЮСШ №2» - новобранці урізноманітнили атакувальний потенціал «Ковеля», але яскраво вираженими лідерами команди поки що не стали.

На відміну від юного Тараса Міскевича - «Нетішину» дійсно неабияк повезло з драфтовим жеребкуванням, адже Тарас, ставши провідним гравцем атаки, щедро роздавав потенційно гольові передачі (три з них були використані), не забуваючи і самому турбувати голкіпера суперників, свого товариша по ДЮСШ №2/ХК «Спарта» Даниїла Мілаковського, забивши два голи. Цілком закономірно, що за підсумками цього поєдинку Тарас очолив рейтинг бомбардирів поточного чемпіонату Волині.

Учасники цього поєдинку розпочали його досить активно - на швидкий гол капітана нетішинців Андрія Шпаковича за неповну хвилину відповів влучним кидком ковельчанин Олександр Клецор. За деякий час Шпакович знову виводить свою команду вперед, і знову ненадовго - влучним кидком від синьої лінії Юрій Лотиш вдруге встановлює рівновагу.

Надалі потрохи «Нетішин» почав прибирати ініціативу до своїх рук і під завісу першого періоду після вдалих дій Геннадія Вагнера втретє здобуває перевагу.

В перші хвилини другого періоду дружина з міста енергетиків збільшує свою перевагу після влучного кидка Андрія Сухорукова. А потім настала черга «тактичних» вилучень Миколи Свістака - двічі при грі в меншості Тарас Міскевич втікав в контратаку і завершував їх здобутими воротами для своєї поточної команди.

В перерві між голами Тараса своїм влучним кидком відзначився дебютант «Ковеля» Віталій Слабенко. В третьому ж періоді ковельська дружина активно пішла в атаку, перехопивши ініціативу в суперника. Досить швидко Леонід Гаврилюк після цікавої багатоходовочки втілив ігрову перевагу в гол. Під завісу гри ковельчани реалізували ще одну багатоходову комбінацію, але дещо раніше Андрій Сухоруков вдало завершив свою контр­атаку, остаточно затвердивши другу перемогу для своєї команди, яка вивела «Нетішин» в ситуативні лідери чемпіонату Волині.

«Нетішин»: А.Артюшкін, М.Свістак, В.Свістак, О.Веремійчук, В.Герасимчук, Г.Вагнер, Г.Рябчун, В.Верхогляд, Т.Міскевич, О.Колпаков, М.Сидор, Д.Васильєв, А.Шпакович, А.Сухоруков, В.Притула, А.Напцок.

«Ковель»: Д.Мілаковський; С.Бабич, О.Семенюк, Ю.Лотиш, І.Абрамчук; В.Слабенко, Л.Гаврилюк, М.Гусак, О.Клецор, В.Тарасенко, С.Мазурок, Ю.Ковальчук, Д.Тітов, І.Миселюк, В.Ящинський.

Фото з архіву редакції