У переддень Нового року всі спішать   роздати борги, розіслати вітання, купити подарунки та порадувати близьких і рідних. Але є категорія людей, яким нема на кого розраховувати. Хіба що сподіватись на добру волю благодійників.

Напруженими видались останні дні року, що минає, для працівників відділу соціаль­ного розвитку ВП ХАЕС та профспілкового активу ППО ХАЕС. Адже, як у свій час вірно відзначив Антуан де Сент Екзюпері в «Маленькому принці»: «Мы в ответе за тех, кого приру­чили…»

28 грудня вихованці підшефної Берездівської школи-інтернат радо зустрічали вже добре знайому їм Людмилу Михайлівну Малько (цього разу в образі Снігуроньки) та Василя Івановича Шевчука (Діда Мороза), які привезли їм новорічні солодкі подарунки від адміністрації та профспілкового комітету Хмельницької АЕС. Сяяли радістю очі, звучали пісні і вірші, були хороводи навколо лісової красуні. А на завершення  усі разом вийшли на подвір’я, щоб випустити на волю голуба, привезеного з Нетішина в подарунок.

29 грудня представники ВСР Володимир Леонідович Паска та Василь Іванович Шевчук відвідали вихованців Острозької школи-інтернат для дітей з вадами слуху, яким також були передані солодкі новорічні подарунки від імені всього колективу ХАЕС.

30 грудня члени комісії профкому по роботі з дітьми та шефській роботі завітали до мешкан­ців Старокривинського будинку-інтернату для людей похилого віку та інвалідів, для яких вони вже стали добрими друзями. Цього разу члени комісії привезли кожному не тільки новорічні подарунки, але й індиві­дуальні замовлення мешканців будинку-інтернату.­

Власна                 інформація