Новини Нетішина

Цьогоріч у зв’язку з пандемією COVID-19, масові заходи у Нетішині до Дня Перемоги скасували, проте представники міської влади разом із поважними ветеранами вшанували пам’ять тих, хто ціною власного життя виборювали мирне небо над головою в роки Другої світової війни. 
9 травня заступник начальника управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради Тетяна Янюк та  голова Нетішинської міської організації ветеранів Микола Хомич поклали квіти до могил загиблих воїнів.
На території Нетішинської ОТГ нині проживає 91 ветеран Другої світової війни.

***

Напередодні Дня пам’яті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за рахунок коштів міського бюджету були підготовлені безкоштовні продовольчі кошики для ветеранів.

Працівники Нетішинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) доставили подарункові набори 35 членам Нетішинської міської організації ветеранів.
***

Працівники дільниці по ремонту об’єктів благоустрою КП НМР «Благоустрій» розпочали фарбування дитячого майданчика «Казкове королівство», що на проспекті Курчатова. За сприятливої погоди роботи мають закінчитись за тиждень. 

На сьогоднішній день працівниками цієї дільниці вже пофарбовані по місту урни, лавочки, пам’ятники… А після «Казкового королівства» ремонтуватимуть та фарбуватимуть фортецю, що поблизу буд. №24, 26 по вул. Михайлова.

***

У Старому Кривині працівники електродільниці КП НМР «Благоустрій» проводять заміну лампочок вуличного освітлення на діодні енергозберігаючі. Буде проведено заміну 130 лампочку. Слід зазначити, що всього на території села налічується 350 світильників вуличного освітлення.
***

На клумбах по проспекту Курчатова працівники дільниці по озелененню та прибиранню територій КП НМР «Благоустрій» висаджують сальвії. Загалом буде висаджено майже 5 тисяч кущів. Окрім сальвій, комунальники досаджуватимуть ще й цинерарії. 

***

 

Представники малого та середнього бізнесу зустрілися із міським головою Олександром Супрунюком, аби обговорити питання щодо послаблення карантинних заходів у місті відповідно до рішення Кабміну та підтримки місцевих підприємців у зв’язку із втратами заробітку в період карантину.

До робочої зустрічі долучилися перший заступник очільника міста Іван Романюк і керівник «Агенції місцевого розвитку» Костянтин Кирилюк.

Під час спілкування очільник міста зазначив, що влада Нетішина готова надавати безвідсоткові кредити для підтримки і розвитку місцевого бізнесу.

Присутні обговорили можливий порядок надання поворотної фінансової допомоги, терміни повернення коштів, етапи формування комісії, яка вибиратиме та погоджуватиме заявки підприємців. За словами директора «Агенції» Костянтина Кирилюка, програма підтримки може бути постійно діючою – важливо правильно розробити механізм фінансування.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради