Обговорювались питання забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту

На Хмельницькій АЕС під головуванням генерального директора Андрія Козюри відбулась нарада з питань забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту. Під час обговорення були озвучені проблемні питання, які виникають у ході роботи підрозділів, які причетні до закупівлі та комплектування засобів індивідуального захисту на електростанції, визначені заходи щодо їх вирішення. Була оприлюднена інформація про створення електронної бази «Облік ЗІЗ», яка, за словами фахівців, спростить та вдосконалить процедуру постачання спеціального одягу, взуття для потреб персоналу підрозділів.

Начальник відділу охорони праці Сергій Романко розповів про співпрацю із провідними виробниками засобами індивідуального захисту, продукція яких успішно пройшла дослідну експлуатацію та використовується на Хмельницькій АЕС.

Андрій Козюра для учасників наради поставив конкретні завдання щодо вирішення зазначених проблемних питань із забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту.

«У своїй діяльності ми ставимо за мету забезпечити працівників електростанції сучасним, якісним, зручним спецодягом та взуттям єдиного зразка», - наголосив генеральний директор.

Наш кор.