Облаштованi майданчики зi спортивними тренажерами

Керівництво Хмельницької АЕС не просто декларує принцип здорового способу життя в колективі, а створює умови для усіх охочих підтримувати себе у гарній фізичній формі.

Нещодавно на території проммайданчика та Центру ділових зустрічей з’явились спортивні тренажери, де під час перерви у трудовому графіку працівник має можливість навантажити фізичними вправами ті групи м’язів, які не задіяні у його повсякденній роботі.Замість так званого «перекуру» є можливість підбадьоритись на турніку чи паралельних брусах, покращити функціонування організму за рахунок фізичних вправ, позмагатись із колегами у підтягуванні чи присіданні  з навантаженням

.Давно відомо, що переміна форм діяльності з розумової на фізичну і навпаки дає гарний результат у настрої, допомагає знімати стреси, сприяє кращому та ефективнішому виконанню службових обов’язків.Спортивні тренажери розміщені поруч з об’єднаним допоміжним корпусом ХАЕС, де знаходиться інженерно-технічний персонал найчисельнішого на підприємстві енергоремонтного підрозділу. Під час обідньої перерви працівники підрозділу мали можливість випробувати тренажери.

«Створення такого майданчика - дуже добра справа, яку започатковано на ХАЕС, адже таке навантаження позитивно впливає на весь організм, починаючи з емоційного розвантаження і закінчуючи покращенням фізичної форми працівників», - зазначив генеральний директор Хмельницької АЕС Андрій Козюра. - Ми дбаємо про створення належних умов для організації праці та фізичного розвитку персоналу. Поява таких тренажерів – здорова альтернатива курінню».