Ой, хто-хто  Миколая любить…

Господь небо відкриває, і на землю Миколай поспішає. Саме 19 грудня так і стається - впевнена кожна дитина. І кожна хоче не проспати і подивитися, як саме цей добрий святий, покровитель діток і знедолених, підкладає такі омріяні подарунки та солодощі.

Уже котрий рік поспіль добрий Миколай в особах  представників Хмельницької АЕС ( нині роль казкового героя уособлювали начальник відділу соціального розвитку Сергій Ільющенков та заступник голови ППО ХАЕС Віталій Пятковський) відвідує маленьких пацієнтів в Нетішинській медикосанітарній частині. Цьогоріч солодкі подарунки та вітання не оминули 17 юних нетішинців, які, на жаль, захворіли і перебувають на лікуванні.

В холі дитячого відділення медсанчастини зібралися пацієнти та медичний персонал, аби пошанувати Святого Миколая та отримати солодощі.

Маленька Аня Федюк дуже вдоволена, адже хоч і захворіла, проте Миколай для дівчинки приніс приємний сюрприз. Вона знає, що це великий святий і щороку пише йому листа.

Проте і дітям, і дорослим потрібно пам’ятати, що найкращим подарунком одне одному є любов, увага та людяне ставлення. Цьому, насамперед, і навчав нас святий Миколай.

Тетяна Степанюк

Фото автора