Оптимізму і подальших успіхів!

Лише рік Віктор Петрович Третяк  після закінчення Хмельницького технологічного  інституту  попрацював майстром ремонтного під­приємства ВП  «Атом­ремонт». А вже  з 1995-го він у складі  відокремленого підрозділу «Хмельницька атомна електростанція». Обіймав посади машиніста-обхідника турбінного відділення, провідного інженера з управ­ління турбіною, начальника зміни турбінного цеху. Останні дванадцять років  – начальник зміни енергоблока. Відповідальність велика, коло обов’язків обширне. Відповідно до посадових обов’язків він здійснює оперативне керування зміною, забезпечуючи еконо­мічну, надійну і безпечну експлуатацію обладнання енерго­блока.

Як відзначають товариші по роботі, Віктор Петро­вич постійно  працює над підвищенням своєї  квалі­фікації і загальноосвітнього рівня. Ініціативний, самостійний у прийнятті рішень, творчо підходить до виконання посадових обов’язків та виробничих завдань. Ерудований, має гарні фахові технічні знання, високу працездатність. Є наставником молоді,  накопиченим досвідом і знаннями щедро ділиться із молодими працівниками оперативного персоналу.

Ніби й недавно прийшов на ХАЕС, аж раптом на життєвому календарі висвітлилась літера 50. Піввіку прожито, з яких тридцять два з колективом станції. Бажаємо ювіляру завжди залишатись оптимістом, здоров’я, добра і усіляких гараздів.

Працівники загальностанційного  оперативного персоналу