ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК» ПРОПОНУЄ

ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК» - універсальна фінансова організація, яка надає весь спектр банківських послуг завдяки широкій мережі відділень по всій території України. Банк був заснований у 1992 році, а з 2008р. став частиною міжнародної фінансової групи Intesa Sanpaolo, яка, за результатами діяльності 2010р. авторитетним лондонським фінансовим журналом The banker (належить до групи Financial Times) була визнана «Банком року у Західній Європі». Досвід групи Інтеза Санпаоло налічує понад 4 століття, і за цей час банк здобув довіру 19 мільйонів клієнтів у понад 40 країнах світу.

Динамічний розвиток діяльності забезпечив «Правекс-Банку» лідируючі позиції у банківському секторі. Банк традиційно посідає найвищі місця серед українських банків за рівнем довіри та визнання з боку клієнтів, партнерів, українських і міжнародних експертів.

Завдяки різноманітним унікальним рішенням, що максимально адаптовані під потреби цільових груп клієнтів, «Правекс-Банк» надає широкий спектр банківських послуг, які користуються значним попитом серед населення.

Споживчі кредити готівкою - це кредитний продукт, що дає можли­вість позичальнику отримати готівковий кредит без застави та поручителів на основі наданого в банк мінімального пакету документів: паспорт, код та довідка про доходи. Умови кредитування є прозорими та чесними - переплата в рік складає­ 28%, відсутні будь-які комісії - разо­ві, щомісячні, за зняття коштів тощо. Щомісячний платіж при кредитуванні на 2 роки.:

    Сума кредиту, грн.           Сума платежу, грн.

                3 000,00                                    198,00

                5 000,00                                    330,00

                8 000,00                                    529,00

                10 000,00                                  661,00

                15 000,00                                  992,00

                20 000,00                                  1 323,00

25 000,00                                     1 654,00

З0 000,00                                     1 985,00

 Сума кредиту до 60 000,00 грн. на строк до 2 років. Кредит з можливістю дострокового погашення без будь-яких штрафних санкцій, рішення по якому приймається протягом одного дня.

Кредит на купівлю автомобіля (наразі існують стандартні умови та дві акційні програми) -дозволяє клієнту отримати кредит на купівлю нового авто зі сплатою від 3% річних (в залежності від першого внеску за автомобіль та строку кредитування). Кредит без додаткових одноразових, щомісячних комісій, комісій за переказ коштів тощо. Відсутність страхування життя та страхування від нещасних випадків. Можливе дострокове погашення без будь-яких штрафних санкцій. Термін кредитування - до 7 років. Одна з акційних програм дозволяє оформлювати кредит без страхування КАСКО та без нотаріального посвідчення договору застави.

В банку також діють різноманітні депозитні програми - від класичних депозитних продуктів (ставки в гривні до 20,5% річних (на півроку)) до накопичувальних поточних рахунків та ощадних карток.

Для клієнтів, що бажають мати вільний доступ до власних коштів, ПРАВЕКС БАНК спеціально розробив та запустив накопичувальний поточний рахунок «Правекс-Рекорд», що дозволяє без обмежень поповнювати та знімати кошти з рахунку в будь-який час, при цьому відсоткова ставка складе до 16% річних у національній валюті, та залежатиме від суми та терміну знаходження коштів на рахунку.

Окрім того банк пропонує вашій увазі новий продукт - платіжну картку­ «Вільні гроші» -приватну картку, що дозволяє її власнику безкоштовно поповнювати та знімати кошти в буд-який час протягом 24 годин на добу (цілодобово), і отримувати підвищені відсотки на залишок коштів по картрахунку (до 12% річних).

ПАТ КБ «Правекс-Банк» пройшов шлях суспі­льного визнання й на даному етапі має право пишатися своїми досягненнями, які дозволили бренду «Правекс» стати символом надійності та довіри. З будь яких питань щодо обслуговування у банку ви можете звернутися за телефонами у м.Нетішин: (03842) 4-20-11, (03848) 4-21-11.

 

Нетішинський міський Центр ресоціалізації наркозалежної молоді  «Твоя перемога» пропонує допомогу у позбавленні від наркотичної та алкогольної залежності за спеціальною методикою:

- заняття у центрі ресоціалізації для наркозалежної молоді віком від 18 до 28 років;

- безкоштовний медичний огляд, консультації лікарів - спеці­алістів при реєстрації у центр ресоціалізації;

- послуги юриста в контексті проблем наркотичної залежності;

- соціально-психологічне консультування для батьків наркозалежних.

Конфіденційність гарантуємо.

Звертатись за адресою: вул. Лісова,1а (біля санепідстанції) з 8.00 до 17.00, обідня перерва з 12.00 до 13.00 (крім суботи і неділі) Контактний телефон: 3-44-55.