Підготували класних спортсменів

На адресу генерального директора ХАЕС Андрія Козюри та голови ППО Михайла Гука надійшов лист від голови Атомпрофспілки ВалеріяМатова із словами вдячності за підготовку спортсменів, що захищали кольори Атомпрофспілки на престижних змаганнях. Отже, 25 ювілейна Всеукраїнська міжгалузева спартакіада працівників промислової сфери та транспорту стала «золотою» для команди Атомпрофспілки, до складу якої увійшли і представники Хмельницької АЕС.

Збірна Атомпрофспілки святкувала перемогу у чотирьох з семи видів турніру, а саме з волейболу, гирьового спорту, шахів і шашок. Вдало виступили спортсмени і в особистих змаганнях, завоювавши шість золотих, дві срібні і одну бронзову нагороду.

Волейболісти Хмельницької АЕС Ігор Нікітчук та Сергій Харченко у складі збірної  здобули найвищу нагороду. Вдало виступили  тенісисти ХАЕС Галина Розварська та Микола Вагнер, останній  виборов бронзову нагороду в турнірі з настільного тенісу.

Перемога у Всеукраїнській спартакіаді – результат співпраці профспілок і трудових колективів атомної галузі, для яких фізичне здоров’я працівників в числі пріоритетів.