Піднялись на 11 позицію

Третій тур регулярного чемпіонату України у вищій лізі волейбольного протистояння проходив на паркеті СК «Енергетик» м.Неті­шин і був видовищним та яскравим на ігри. Принаймні наша коман­да, яка вперше намагається проявити себе у вищому дивізіоні, саме у домашніх іграх показала себе з кращого боку. Наші волейболісти двічі здолали суперників. У грі із «Спартаком» зі Сваляви нетішинці виглядали переконливими, ви­грав­­­ши три  партії з чотирьох (ФСТ «Спартак» – ХАЕС-НАЕК – 1:3 (23:25, 20:25, 28:26, 24:26). Впевнено почали матч нетішинці і зі львів­сь­ким ВК «Барком-2». Вигравши переконливо дві перші партії, наші гравці попустили віжки. І поплатились. Наступні дві партії програли з непристойною різницею у сім та вісім м’ячів відповідно. Довелос­ь тренеру Сергію­ Харченку вносити корективи у психологічне налаштування команди. І зрештою неті­шинці святкували перемогу (ХАЕС-НАЕК – ВК «Барком-2» – 3:2 (25:21, 25:19, 18:25, 17:25, 15:11).

Саме в третьому турі коман­да піднялась із передостаннього 15 місця на одинадцяте. Четвертий тур, у Житомирі, мав довести, чи амбіції представників Хмельницької АЕС мають підстави. Тут нетішинці зустрілись із СК Херсон-сiтi, якому у непростому протистоянні поступились у трьох партіях (ХАЕС-НАЕК – СК Херсон-сiтi 0:3 (19:25, 23:25, 22:25). А от іншого суперника – НУВФСУ розгромили у трьох пар­тіях.

Відтак одинадцяте місце «окуповано» командою Нетішина.

Тренер команди Сергій Харченко за­значає, що працівники ХАЕС Андрій Орловсь­кий, Іван Маркевич, Андрій Олендер, Ігор Нікітчук та студенти рівненського вишу, що обрали за фах електроенергетику, Володимир Березський, Микола Куран­ов, Дмитро Хамський та Володимир Бортник доклали багато зусиль, щоб закрі­питись на межі першого десятка кращих команд вищої ліги.

Власна інформація