Почесні громадянки Нетішина на почесній срібній сходинці світової першості

На чемпіонаті світу в Катаніїї Галина Пундик та Ольга Жовнір в складі відомого олімпійського квартету за участю Ольги Харлан та Олени Хомрової піднялись до срібних відзнак. На шляху до медалі у 1/8 українки обіграли іспанських шаблі­сток (45:26), у чвертьфіналі перемогли полячок (45:36), а у півфіналі здолали сенсацію цьогорічного чемпіонату збірну Азербайджану (45:25), котрі обіграли титулованих француженок та китаянок.  У двобої з давніми суперницями – росіянками, наш квартет поступився двома уколами.

З свого боку чоловіки у складі Дмитра Пундика, Олега Штурбабіна, Дмитра Бойка (всі – нетішинці) та Андрія Ягодки повторили минулорічний результат чемпіонату світу – вони сьомі.  Вони перемогли корейців, поступились німцям і лише одним уколом – угорцям. В двобої за сьоме місце перемогли квартет Сполучених Штатів Америки.

Зважаючи, що нетішинська школа шаблістів серед перших не лише в Україні, згадаємо підростаючу зміну, яка брала участь у VI літніх іграх Хмельницької області. З цих змагань обидва склади юнаків і дівчат КДЮСШа  ППО ХАЕС в командному заліку приїхали переможцями. В індивідуальних змаганнях  перші місця у Вадима Плазія та Софії Савостєєвої, другі у Віктора Тарикіна та Ірини Щуклої, треті – у Максима Поліщука, Владислава Садовця, Надії Козак та Марії Цимботи.