Подяка за працю

Напередодні Дня автомобіліста та Дня залі­зничника, які цьогоріч в нашій країні відзначають 28 жовтня та 4 листопада, відбулися урочистості у транспортному цеху Хмельницької АЕС. В імпрові­зованій актовій залі зібралися працівники підрозді­лу, гості та керівництво атомної електро­станції. Для присутніх силами Нетішинського палацу культури проведено святковий концерт. Ведуча заходу зауважила, що водій – професія особлива: зі своєю романтикою, традиціями, характером та укладом. Справді, вона напружена та відповідальна, вимагає високої фізичної та емоційної підготовки, а ще самовіддачі та професіоналізму.

Начальник транспортного цеху Михайло Паришкура привітав колектив, у якому трудиться близько 400 працівників різних професій: водіїв, механіків, слюсарів, диспетчерів, операторів, інженерів. Він наголосив, що цей рік був особливо успішним для транспортного цеху, адже наразі запрацювала програма із оновлення автомобільного парку на усіх українських АЕС. Завдяки цьому фінансуванню Хмельницька АЕС отримала 20 одиниць нової техніки, серед якої 12 сучасних автобусів для перевезення персоналу енергопі­д­приємства. На початку листопада має надійти ще два легкових автомобілі. «Хочу привітати усіх зі святом, побажати міцного здоров’я вам і вашим родинам! Щоб у нас завжди була робота, яка гідно оплачується, тоді нікому би не хотілося їхати на заробітки», - сказав очільник підрозділу.

Присутніх привітав  генеральний директор Хмельницької АЕС Микола Панащенко, який зауважив, що транспортний цех – невід’ємна і важлива частина колективу атомників, без щоденної кропіткої роботи якого неможливо уявити цілісність Хмельницької АЕС. «Багато зроблено, багато досягнень, приємно дивитися на нові блискучі автобуси та спецтехніку. Але ще більше завдань постане перед підрозділом, коли розпочнуться тривалі ремонтні роботи на першому мільйоннику. Впевнений, що колектив блискуче виконає це завдання державного значення», - акцентував Микола Сергійович.

В ході урочистостей генеральний директор ХАЕС Микола Панащенко та його заступник з економіки та фінансів Альвіна Шестак нагородили Почесними грамотами та Подяками під­приємства окремих працівників цеху.

До вітань долучився і міський голова Нетішина Олександр Супрунюк, який від імені громади міста подякував транспортникам ХАЕС за їх щоденну працю: «Від вас дуже багато залежить. Ви – частинка величезного комплексу, важливий гвинтик, який дозволяє злагоджено працювати усьому механізму».

Крім вітань і гарних побажань, подарунками цього дня працівникам транспортного цеху стали танець, музика і пісня у виконанні представників ансамблю «Камелія» та студії східного танцю «Лантана», колективу «Серпантину» та інших творчих маленьких і дорослих нетішинців.

Зеленої вулиці вам, автомобілісти та залізничники, на життєвих, автомобільних дорогах та залі­зничних коліях!

Тетяна Степанюк

Фото автора