Посади дерево - збережи планету!

Наслідуючи приклад культурно-масової комісії профкому, яка свого часу започаткувала акцію «Зелений коридор» з висадження дерев від р. Горинь до НТЦ,  комісія профспілкового комітету по роботі з дітьми і шефській роботі 1 квітня саме під такою назвою провела акцію з висадження саджанців вздовж каналу від кафе «Старий Томас» до проспекту Незалежності. Даний захід був зорієнтований на дітей працівників нашого підприємства.

Не зважаючи на не дуже сприятливі погодні умови, на запрошення взяти участь у акції відгукнулись і діти, і їх батьки, тож акція відбулась. Працювали завзято і з гумором, адже акція припала на міжнародний  День сміху.

Долучаючи дітей до поді­бних заходів, знайомлячи дітей з працею дорослих, ми прагнемо виховати в них почуття поваги до праці, навчити цінити працю, пробудити інтерес і любов до неї, викликати прагнення до трудової діяльності, бажати працювати сумлінно, старанно. Більше того, ми впевнені, що, посадивши «своє» деревце, спостерігаючи за тим, як воно росте і розвивається, ці діти ніколи у своєму житті не завдадуть шкоди зеленим насадженням.

Приємно було спостерігати за тим, як старанно працювали дітки (а наймолодшій учасниці акції Поліні Баклан було лише 3 роки), як намагалися бути корисними своїм батькам. Було видно, що діти відчувають радість і задоволення від трудових зусиль, усвідомлюють користь від своїх дій.

І ось стрункою алейкою вишикувались деревця, навіть сонечко, хоч і не на довго, виглянуло з-за хмар.

Голова комісії Л.М. Малько  вручила всім учасникам акції сертифікати за активну участь і небайдужість до краси рідного міста. Маємо сподівання, що і в подальшому дорослому житті наші діти будуть берегти і прикрашати своє місто. Тож бути нашому місту зеленим і гарним!

Р.S. До речі, біля профкому розміщено виставку «Посміхнемося разом», на якому можна побачити кумедні фотокартки дітей працівників ВП ХАЕС. Дана виставка була присвячена міжнародному Дню сміху. Приходьте та посміхайтесь на здоров’я!

Ріта Грицаєнко, член КРДіШР