«Вдячні за захист»: підбито підсумки творчого конкурсу

Працівники Хмельницької АЕС Михайло Доценко, Наталія Корнійчук, Аліна Рока та Наталія Зеленська – переможці творчої акції «Вдячні за захист».

Українськими захисниками захоплюється весь світ. Вони стають легендами. Вже настав той час, коли один сказав: «Слава України» і мільйони підхопили: «Героям слава»… Тримаючи енергетичний фронт, працівники Хмельницької АЕС, перш за все, матеріально підтримують Героїв на передовій. Проте, знаючи вагу слова, енергетики також не втомлюються висловлювати свою вдячність оборонцям. Відтак працівники енергопідприємства взяли участь у творчому конкурсі «Вдячні за захист», який оголосив відділ роботи з громадськістю і ЗМІ Хмельницької АЕС. Згідно з умовами, нетішинські атомники у довільній формі висловили вдячність українським захисникам, які вже дев’ятий рік боронять цілісність України, її суверенітет від кривавих чобіт російських загарбників. «Завдяки вам цінуємо і любимо нашу країну ще сильніше, адже боремось за неї ціною власного життя. Ми просто не знали, що вміємо так любити! Багато хто усвідомив це тепер, яка рідна та прекрасна наша Україна!», звернулася, зокрема, у своєму листі-подяці до захисників працівниця Хмельницької АЕС Наталія Корнійчук.

Отож, 13 березня було нагороджено переможців творчої акції «Вдячні за захист». Автором кращих поетичних рядків було визнано Михайла Доценка, інспектора СОП ВП ХАЕС. Найвдаліші слова подяки у прозі підібрала Наталія Корнійчук, інженер УКБ ВП ХАЕС. Серед відеоробіт виокремили ролики Аліни Роки, техніка ЦГЗ, та Наталії Зеленської, диспетчера ТрЦ ВП ХАЕС. Переможці були відзначені цінними подарунками.

Лариса Власюк