Працівники Хмельницької АЕС привітали нетішинських школярів з Днем знань

До міських заходів, приурочених початку навчального року, долучились і представники Хмельницької АЕС.

Керівництво ХАЕС побувало з вітаннями на урочистостях з нагоди Дня Знань у всіх навчальних закладах міста.

Цьогорічний День знань у місті-супутнику ХАЕС пройшов не як зазвичай, а за участі представників різних професій. До «Шкільного гармидеру» долучилися військовослужбовці з охорони Хмельницької АЕС, пожежники, спорт­смени дитячо-юнацької спортивної школи, якою опікується профспілкова орга­нізація атомної станції. Працівники інформцентру ХАЕС, з свого боку, розповіли про атомну енергетику молодшим школярам, які вирішили провести свято першого дзвоника, знайомлячись із професіями батьків - працівників ХАЕС.

Третьокласники НВК №3 міста Нетішина не лише дізналися про професію атомника, а також продемонстрували свої знання та отримали заохочувальні подарунки від Хмельницької АЕС.

Нацгвардійці з охорони Хмельницької АЕС розповідають на подібних  заходах дітям та дорослим про професію захисника Вітчизни.

 «Я гадаю, що у таких заходах є велика необхідність. Ми, як військово­службовці військової служби за контрактом, професіонали, маємо демонструвати людям, що у них є на кого покластись в скрутний воєнний час, розповідати про осучаснення Національної гвардії України, нести людям вогник надії та віри в квітуче майбутнє України», - зазначив головний старшина військової частини 3043 прапорщик Євген Лисенко під час спілкування з молоддю.

Викликала інтерес у школярів і пожежна техніка представлена вогнеборцями третього державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.  Місцеві вогнеборці разом з демонстрацією засобів пожежогасіння вели мову з школярами і про наслідки  необережного поводження з вогнем.

Спортсмени ДЮСШ презентували свої досягнення у різноманітних видах спорту, закликаючи до занять спортом та здорового способу життя.

Загалом, свято знань видалось  цікавим для учнів, батьків, гостей та жителів міста енергетиків.