Приклад рибальської майстерності від Олександрів

Минулої суботи на технологічній водоймі-охолоджувачі Хмельницької АЕС під час змагань зі спортивної риболовлі з берега на спінінг свою майстерність демонстрували члени «Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС». Захід відбувся з нагоди Дня енергетика.

Змагання проходили у два тури. Організатори потурбувались, щоб змагання відбулися згідно з вимогами карантину,  із правилами безпечного поводження на водоймі та регламентом спортивної риболовлі. За цим ретельно слідкували компетентні судді.

Після церемонії фіксації уловів було оголошено трійку переможців. Найвправнішим рибалкою було визнано Олександра Савченка, гарні результати продемонстрували Олександр Поліщук та Олександр Каржау. Призерів відзначено кубками та медалями. Володарем найбільшої упійманої рибини став син одного з рибалок Іван Чепурко.

За словами голови «Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС» Сергія Онищука, попередньо до Дня енергетика планувалось провести змагання з лову на «мормишку», але погодні умови з відсутностю криги на водоймах внесли корективи. Рибалки переконані, що зима ще порадує любителів «чаклування» над лунками.

Наш кор.

Фото Миколи Черненка