Проведено «Тиждень охорони праці»

На Хмельницькій АЕС проведено «Тиждень охорони праці» під гаслом: «Зупинимо пандемію: безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя».

Під час «Тижня охорони праці» були підготовлені спеціальні  інформаційні стенди,  здійснено перевірку стану охорони праці у підрозділах станції з дотриманням вимог карантинного режиму та підбито підсумки конкурсу з охорони праці серед підрозділів ВП ХАЕС за результатами роботи у 2019 році.

Також підбито підсумки та нагороджено переможців конкурсу рефератів. Відзначено роботи  інженера з експлуатації цеху теплової автоматики та вимірювань  Юлії Апшай та машиніста-обхідника турбінного цеху  Тетяни Хлонь, інженера-дефектоскопіста відділу контролю металів  Ігоря Гончарука та інженера з охорони праці транспортного цеху Наталі.  Дмитришину, які виступили з актуальними темами досліджень.

За краще оформлення «Куточка з охорони праці» відзначено електрослюсаря з обслуговування автоматики та засобів вимірювання цеху теплової автоматики та вимірювань Анну Ульданову. Переможцям вручено грамоти та грошові премії.

Всього грошовими за сумлінне виконання правил охорони праці преміями було відзначено понад 130 учасників.

В умовах глобальної пандемії для запобігання поширенню інфекції, захисту здоров’я громадян керівництво Хмельницької АЕС закликає об’єднати зусилля заради подолання наслідків епідемії та  забезпечення  у подальшому відновлення економічного зростання нашої країни.