Рибалки-аматори підтримали ЗСУ

Україна у полум’ї війни, гинуть її кращі сини та дочки. Єдина сила, спроможна здолати таку наругу – Збройні Сили України. Проте, через економічні негаразди фінансові ресурси обмежені, повноцінно забезпечити ЗСУ досить проблематично навіть з огляду на допомогу світового співтовариства.

Українці усім  миром намагаються сприяти перемозі наших військових. Не стоять осторонь і члени «Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС».

На минуло­му тижні понад три десятки активістів Клубу провели відкритий чемпіонат ВП ХАЕС з риболовлі з ме­тою збору кош­тів для воїнів ЗСУ. Як і зазвичай, змагання ви­­­­різнялись спортивним аза­ртом та безкомпромісною боротьбою.

Кращим ви­я­ви­вся знаний майстер риболовлі на по­плавкову вудку Володимир Завадський.

Другий ре­зультат за кількістю виловленої риби показав Олександр Поліщук.

Третя позиція у Олександра Савченка. У номінації «найбільша упіймана рибина» відзначився Володимир Чернишев.

Зафіксований і наймолодший учасник змагань – десятирічний Матвій Ніколайчук.

Забезпечували змагальний порядок судді Олександр Брянчик, Анатолій Бєлокобильський, Тетяна та Олександр Якименки.Крім відзнак, переможці та учасники змагань скуштували смачну рибну юшку, адже змагання проходили у День рибалки.

Під час дегустації обговорили подальші плани Клубу у напрямку підтримки ЗСУ. Цього разу було зібрано 23500 гривень благодійних внесків, які спрямовано на допомогу воїнам.

Віриться, що заходи такого формату знайдуть підтримку у громаді, будуть продовжуватись до повної перемоги над рашизмом. Слова вдячності спрямовую на адресу адміністрації електростанції та профспілкового комітету ХАЕС за розуміння і підтримку.

Сергій Онищук, голова «Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС»