Роботи велись   комплексно

За інформацією ВППР, на другому енергоблоці проводився середній ремонт реакторної установки та турбогенератора, також лагодження тривало на турбо­генераторі, на якому було замінено ротор генератора, каналах безпеки. Капітальні ремонти здійснювались на першому парогенераторі, першому головному циркуляційному насосі, другому циліндрі низького тиску­ турбіни.

Були також проведені контрольно-профілактичні роботи на системі попередньої напруги захисної оболонки. Згідно з нормативними документами, поточні ремонти тривали на другому, третьому та четвертому парогенераторах, дру­гому, третьому та четвертому головних циркуляційних насосах. Аналогічні процедури було виконано на першому, третьому та четвертому циліндрах низького тиску, другому, третьому, четвертому циркуляційних насосах.

Під час планово-попереджувального ремонту проведено роботи з дослідження стану обладнання, трубопроводів та продовження ресурсу їх експлуатації. У проведенні ремонтних робіт активну участь взяли працівники енергоремонтного підрозділу.

На знімку: заступник головного інженера з ремонту ЕРП Олександр Омельчук роботою колективу задоволений

Підготував Олександр Шустерук