Розпочалась позапланова перевірка Хмельницької АЕС з питань забезпечення пожежної та техногенної безпеки

Восьмого липня розпочалась позапланова перевірка Хмельницької АЕС з питань забезпечення пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту об’єкта, що триватиме до 19 липня.

Дев’ятого липня відбулась нарада щодо виконання суб’єктом господарювання припису №3 від 02.07.2018 року стосовно усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки­.

Генеральний директор ХАЕС М.Панащенко коротко проаналізував стан ремонту на енергоблоці №1, пов’яза­ний із можливістю продовження його експлуатації у понадпроектний період та доповів про виробничі показники енерго­блока №2. Очільник підприємства закликав від­повідальних осіб цехів і служб ХАЕС конструктивно працювати із фа­хівцями ДСНС України та Головного управління Держ­служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області. З свого боку представники ДСНС України та Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області окреслили коло питань, що розглядатиметься під час позапланової перевірки. З питань, що обговорювались, було призначено відповідальних осіб та визначено терміни виконання.

Фото Віктора Гусарова