Самбо для всіх. Перемоги для обраних

19-20 листопада  у Харкові відбувся грандіозний самбістський турнір, що зібрав представників різних вікових і вагових категорій з усіх куточків України. У відкритому Всеукраїнському турнірі з боротьби  самбо вихованці Комплексної дитячо-юнацької школи ППО Хмельницька АЕС продемонстрували високий рівень підготовки. Восьмеро вихованців Геннадія Горохова, вже знаного тренера не лише у місті атомників, а і в Україні, завоювали медалі різного ґатунку. Виступали у трьох вікових групах чоловіки, кадети, юнаки.

Вчергове, підтвердив звання кращого   Ярослав Давидчук, який в категорії до 98 кілограмів став переможцем. Друге місце завоювали у своїх вагових категоріях  Олександр Мирончук (79 кг),  Дмитро Бабійчук (71 кг), який також отримав спеціальний приз за найкращу техніку боротьби в партері.

Третіми у різних вікових категоріях стали  Олександр Брус (79 кг) та його син  Тимур (42 кг),  Максим Луцик (71 кг),  Степан Гонтарук (64 кг),  Василь Сидор (71 кг).Вітаємо   призерів та чекаємо на нові перемоги.