Самовдосконаленню немає меж

Стверджують цю істину і спеціалі­сти відділу навчально-методичного забезпечення, що функціонує у навчально-тренувальному центрі Хмельницької АЕС. З року в рік вони відшліфовують професійні навички, знання та вміння атомників, здійснюють підготовку персоналу за різними напрямками. Самі наставники із навчально-тренувального центру також постійно підвищують рівень знань, адже вчитель завжди повинен бути на висоті.  Саме з цією метою уже більше десяти років на ХАЕС проводиться конкурс професійної  майстерності серед інструкторів НТЦ.

Нещодавно семеро викладачів-інструкторів навчально-тренувального центру змагалися у черговому професійному випробуванні, яке відбувалося у два етапи – теоретичному та практичному. Для цього учасники ґрунтовно готувалися до своїх виступів, удосконалювали методику викладу лекцій, застосовували наочні матеріали, урізноманітнювали теоретичну базу науково-популярними роликами, цікавими сюжетами. Оці­нювала інтелектуальні ринги конкурсна комісія НТЦ ВП ХАЕС, до складу якої входили й представники турбінного, електричного, енергоремонтного підрозділів атомної станції.

Підбивши підсумки теоретичного та практичного етапів, судді визначили переможців. Лідерами змагання стали Олексій Шевченко, Микола Оверчук та Ігор Ткач, відповідно виборовши першу, другу та третю позиції. Призерам буде виплачено грошові винагороди, які визначені відповідним положенням про конкурс.

Тетяна Степанюк