Щоб Нетішинський профліцей став кращим в області …

24 липня у Нетішинському професійному ліцеї побували віце-президент ДП НАЕК «Енергоатом» Володимир Пишний, депутат обласної ради, голова постійної комісії Хмельницької обласної ради з питань бюджету та фінансів Іван Гладуняк та міський голова Олександр Супрунюк. Вони оглянули майстерні, спортивний, зал, їдальню.

 Ініціатором таких відвідин навчального закладу профтехосвіти є Іван Гладуняк, який докладає всіляких зусиль задля того, щоб значно покращити його матеріально-технічний стан. У цьому має підтримку керівництва обласної ради, колег-депутатів.

Нині в країні гостро стоїть проблема дефіциту працівників робітничих професій. І. Гладуняк впевнений, що поряд з ХАЕС не може функціонувати навчальний заклад в такому жалюгідному стані, де навчають дітей саме робітничих професій. Тут неабияк потрібна співпраця обласної ради, ДП «НАЕК «Енергоатом» та місцевої влади. Його візит до президента ДП НАЕК «Енергоатом» Юрія Недашковського з проханням надання Нетішинському професійному ліцею фінансової підтримки мав позитивний результат – той дав доручення віце-президенту ДП «НАЕК «Енергоатом» Володимиру Пишному приїхати до Нетішина і ознайомитись зі станом справ у ліцеї.

Слід зазначити, що протягом 2018-2019 років з обласного бюдже­ту виділено 10 млн 600 тис. грн на капітальні видатки для Нетішинського професійного ліцею.

Сьогодні готові до співпраці обласна рада, ДП «НАЕК «Енергоатом» та місцева влада. Потрібні лише ініціатива, активність та бажання зі сторони  керівництва та трудового колективу Нетішинського ліцею зробити його сучасним закладом професійної освіти.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради