Шкiльний сезон вступив у права

2 вересня для 4 066 нетішинських школярів розпочався новий навчальний рік. Цьогоріч перший дзвоник продзвенів востаннє для 203 одинадцятикласників і вперше - для 424 першокласників.

У навчально-виховному комплексі №3 захід проходив дещо інакше, як у минулі роки. Випускники та першокласники, а також їх батьки були головними дійовими особами свята. Решта школярів зайняли свої місця за партами, аби поринути у світ знань.

Звичайно  ж, були вітання від керівництва закладу та коровай, який дістався від випускників школи кожному з п’яти перших класів. Прзвучав перший дзвоник після якого першачкам була запропонована руханка. Її провели Королева та Король знань. Тільки отримавши ази спільних дій, дітлахи мали можливість познайомитись із своїми класними кімнатами.

Одинадцятикласники взяли участь у першому уроці, який розповідав про лідерство, як складову подальшого життя. Кращим учням були вручені Дипломи та Грамоти, що вони заслужили їх у попередньому навчальному році. Звучали напутні слова і побажання подальших успіхів.

Трохи згодом у міському парку відбулось загальноміське свято «Шкільний гармидер», де можна було поспілкуватись досхочу, поді­литись враженнями від літа, сфотографуватись на згадку, поспівати, потанцювати…

Фото Віктора Гусарова