Спартакіада добігає кінця

На завершальному етапі XVII Спартакіади ВП ХАЕС проведено змагання з нардів та армспорту. У нарди найкраще цього разу грали представники Збірної відділів, ЕРП та електроцеху, які у такій послідовності зайняли три перших місця. Четверта позиція за нардистами ЦТАВ, п’ята – турбіністами, шоста у збірної ТрЦ+ЦРБ та на сьомому місці представники НТЦ.

Головним суддею змагань була Майя Харьковець.

Армспорт - справа сильних. І таких в колективі ХАЕС багато. Відзначились спортсмени ЕЦ+ 3-ій ДПРЗ, представники якої здобули загальнокомандну перемогу. Другі – турбіністи, а треті – представники енергоремонтного підрозділу.

Відзначимо трійки призерів і у індивідуальних змаганнях. Так у вазі  70 кілограмів третім був Олександр Кравчук з ЕРП, другим – Володимир Касянчук (ЕЦ+ЦДПРВ) і переможцем виявився  турбініст Віктор Похилюк.

У вазі 80 кілограмів трійка кращих наступна: переміг Олег Касянчук з ЕРП, срібний призер Андрій Денисюк (ЕЦ) і турбініст Михайло Дубовенко – третій.

Вага 90 кілограмів. Трійка кращих наступна: переможець Олександр Галент (ЕЦ), другий –  ерпівець Віктор Коробка і третій – турбініст Олександр Пилипчук.

Хлопці з центнером ваги також рукоборствували і виявляли кращих. На третій позиції представник ТрЦ Євген Мельник, другий – Антон Кудрін із цієї ж команди, переможець Іван Юрчук представляв електроцех.

У вазі 100+ третій Віталій Мусенко (ЕЦ), другий – турбініст Максим Касянчук і найсильніший Сергій Панюк, також з команди ТЦ.

Залишились два види змагань – більярд та футзал, після чого визначиться команда-переможець. Побажаємо учасникам здоров’я і нових­ перемог.

Дмитро Кравчук