Названо дати останнього дзвоника та підсумкової атестації учнів

У 2013 році свято останнього дзвоника у загальноосвітніх навчальних закладах відбудеться 24-25 травня.

Про це повідомив міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник на прес-конференції у Кабінеті Міністрів, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

"У цьому році навчальні заняття завершуються 24 травня і 25 травня для шкіл, які працюють за шестиденним робочим тижнем - це гімназії та ліцеї. Тобто, 24-25 травня по всій Україні має відбутися свято останнього дзвоника",- розповів Табачник.

При цьому, за словами міністра, державна підсумкова атестація для учнів 4-х класів з української мови та читання і математики відбудеться з 13 по 21 травня, для учнів 9-х класів - з 28 травня по 11 червня, а для випускників, тобто одинадцятикласників, - з 27 по 31 травня. Вони складатимуть три предмети у письмовій формі. Документи про повну загальну середню освіту вручатимуться випускникам 1-2 червня, а про базову загальну середню освіту, тобто дев'ятикласникам - 11-12 червня.

"Ті, хто закінчує одинадцятий клас, будуть мати 10-11 днів - можливість відпочити або підготуватися до майбутнього навчання у вищих навчальних закладах", - підсумував Табачник.