Тепер найкращий

В Ужгороді з 14 по 16 травня  проводився відкритий чемпіонат Асоціації гирьового спорту України.

Змагались збірні регіонів. У складі команди хмельничан виступав начальник караулу 3-Державного пожежно-рятувального загону Володимир Касянчук. Нетішинець у ваговій категорії до 68 кг виборов чемпіонський титул.

Успіх нашого рятувальника закономірний. Цьогоріч він взяв участь у Всеукраїнських змаганнях з гирьового спорту і у вправі «гвардійський ривок»  здобув бронзу. Згодом майор служби цивільного захисту Володимир Касянчук виборов медаль у Всеукраїнській «Динаміаді».

Чемпіонат фізкультурно-спортивного товариства «Ди­намо» України з гирьового спорту серед правоохоронних органів та рятувальних служб протягом 14-16 квітня приймав у себе Львів. У заході взяли участь найсильніші спортсмени зі всіх куточків країни, які змагалися у таких дисциплінах, як поштовх гирі та ривок гирі. Єдиний рятувальник із Хмельниччини Володимир Касянчук посів третє місце у ваговій категорії до 68 кг. У підсумку, команда силовиків Хмельниччини зайняла третє загальнокомандне місце. Відзначимо, що улітку 2020 року Володимир Касянчук переміг у номінації «Кращий начальник караулу з охорони об’єктів» у конкурсі «Кращий начальник караулу», що відбувся на базі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.