Триває розіграш «Кубку князів Острозьких»

Відкритий міжобласний турнір із волейболу серед ветеранів «Кубок князів Острозьких» має давні традиції. Він відбувається у три етапи. Кожна команда-учасниця приймає у себе двох інших учасників. Визначаються переможці етапів, а за їх підсумками – володар кубка. Нещодавно гостей–суперників на спортивному майданчику й друзів у повсякденному житті зі Старокостянтинова та Нетішина приймали у спортзалі Національного університету  «Острозька академія» (НаУОА).

Відбулась коротка урочиста це­ре­монія відкриття, під час якої брали слово: викладач Національного університету  «Острозька академія» директор спорткомплексу НаУОА головний суддя острозького етапу Валерій Ящук; в. о. начальника відділу молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради Дмитро Білюк; керівники команд із Нетішина та Старокостян­тинова. Вони вітали учасників із початком змагань, висловлювали радість із приводу початку турніру, нагадували, що Острог став Моло­діжною столицею України-2022, бажали миру, здоров’я, приємного проведення часу, спілкування, радості від рухової активності, гарних партій і перемог.

У першому поєдинку зустрічалися господарі майданчика та гості з міста енергетиків. Гості перемогли з рахунком 2:1 (21:10, 16:21 і 21:12). І друга гра острозьких волейболістів, але вже з командою Старокостянтинова, також була програна з аналогічним рахунком – 1:2 (21:13, 11:21, і 20:21).

Доля першого місця в острозькому етапі вирішували в матчі між гостями. Усі три партії виграли нетішинці (21:19, 21:15 і 21:12).

Відтак перше місце в острозькому етапі волейбольних змагань здобула команда з Нетішина. Друге місце посіли волейболісти зі Старокостянтинова,  острожани – треті. Нагадаємо, що перший етап відбувся у квітні в Старокостянтинові. Там також перемогли нетішинці.

Орієнтовно наприкінці грудня, вони прийматимуть третій етап, де й визначиться володар «Кубка князів Острозьких».

Іван Павлів