Ремонт турбіни завжди вважається трудомістким процесом, до якого залучаються працівники різних профілів. Великий обсяг робіт доводиться проводити саме ремонтникам дільниці з ремонту турбінних установок. Під час цьогорічного планово-попереджувального ремонту на другому енергоблоці вони проводили ремонт допоміжних систем, ущільнення вала генератора. Активну участь у цьому взяла бригада майстра Володимира Юхимчука. Його колеги займались маслосистемою змащення підшипників турбоагрегата та системою ущільнення вала. Всі роботи були виконані згідно із затвердженими графі­ками. Під особливим контролем проходило встановлення турбіни на валообертовий пристрій.

У колективі дільниці з ремонту турбінних установок на високому рівні оцінюється професійна майстерність Володимира Юхимчука. Саме йому керівництво підрозділу довіряє складні ділянки ремонтів. Він  також намагається передати свій досвід молодим працівникам, згурвати персонал у ході лагодження основних систем.

На знімку: майстер Володимир Юхимчук (праворуч) та слюсар Олег Вітер обговорюють результати ремонтної кампанії на другому енергоблоці.

Фото Олександра Шустерука