ТВОРЧІ ГОСТИНЦІ ЗІ ЛЬВОВА

У складному і відповідальному виробництві, до якого належить ХАЕС, важливо, щоб кожен її пра­цівник на робоче місце ставав у хорошому настрої, з позитивними емоціями. Досягти цього можливо різними шляхами, зокрема таким, який запропонував  інспектор по спорудах служби відомчого нагляду і пожежної безпеки станції Микола Власик,  розмістивши при вході до адміністративно-побутового корпусу електростанції пос­тійнодіючу фотовиставку.

Нещодавно працівники електростанції стали свідками чергового її оновлення. На оглядини Микола Власик запропонував серію фото­знімків, які зробив під час подорожі до Львова.

Нетішинському фотоаматору вдалося побувати у різних районах старовинного міста і знайти цікаві ракурси.

Під «обстріл» фотооб’єктиву потрапили архітектурні пам’ятки, а також старі затишні вулиці з веселими та доброзичливими перехожими.

Миколі Микола­йовичу у «фотооко» потрапила продавець солодощів,  одягнена у сукні початку двадцятого століття і саме цим привертала увагу людей, які прогулювались парком.

Потрапив у поле зору і старовинний автомобіль, інші цікаві предмети та архітектурні плани­.

Ця мінівиставка Миколи Власика є восьмою. Раніше працівники електростанції мали можливість познайомитись із краєвидами Карпат, архітектурними спорудами Острог­а, Межиріча, тощо. Всі роботи Миколи Власика наповнені добром і любов’ю до рідного краю.

Олександр Шустерук

Фото  зі  львівського  циклу 

Миколи  Власика