У СМСЧ запускають електронну реєстратуру

КМЗ НМР «СМСЧ м. Нетішин» з 20 листопада 2017 року розпочне працювати електронна реєстратура.

Усі бажаючі записатися на прийом до діль­ничного терапевта та стоматолога, зможуть зробити це самостійно, попередньо зареєструвавшись на сайті www.medics.com.ua або після заповнення карти реєстрації пацієнта під час відвідування поліклініки.

Батько або мати, зареєструвавшись в елек­трон­ній реєстратурі, мають можливість зареєструвати своїх дітей у своєму особистому кабінеті. Наступним кроком стане електронний запис на прийом до спеціалістів консультативно-діагностичної поліклініки та дільничних педі­атрів, про що обіцяють додатково повідомити.

А у випадках, коли пацієнт не може з якихось причин відвідати лікаря, необхідно завчасно скасувати запис самостійно або попередити реєстратора за телефонами.

Талон на прийом та медична карта амбулаторного хворого після попереднього запису передаються в кабінет лікаря зранку у день візиту.

При невідкладних станах пацієнт може звернутись в реєстратуру поліклініки та потрапити на прийом до лікаря без попереднього запису.

Інваліди I та II групи внаслідок загального за­хворювання, учасники та інваліди ВВв, учас­ники бойових дій, АТО, ліквідатори аварії на ЧАЕС, вагітні жінки, особи, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, ветерани військової служби, та інші згідно з чинним Законодавством, мають право на позачерговий прийом. Тому час, вказаний на талоні, може бути змінений в межах 10-15 хвилин.