У вісімці кращих в україні

У Ізяславі проведено зональні змагання Хмельницької області на призи «Шкіряного м’яча», у яких взяла участь команда КДЮСШ м. Нетішин. Її основу  склали юні футболісти ЗОШ №2. Впевнена гра підопічних заслуженого тренера України Володимира Моцюка дозволила стати переможцем підгрупи. Вони перемогли однолітків Шепеті­вського району - 4:1 та Ізяслава – 2:0.

Фінал відбувся у Хмельницькому. Тут нетішинці довели, що є кращими в області, здолавши команди Старокостянтинова – 2:1 та Деражні – 5:1, а у боротьбі за перше місце юнаків зі Славути – 2:0.

Відтак нетішинцям випала можливість представляти Хмельниччину на зональних змаганнях у Він­ниці. І на полях сусідньої області нетішинці не пасли задніх. Вони перемогли тернополян з рахунком 3:0, звели унічию матч з вінницькими голеадорами – 2:2. За кращої різниці забитих і пропущених м’ячів нетішинці добились першого місця і вийшли у фінал Всеукраїнських змагань. Принаймні на даний момент вони у вісімці кращих з-поміж 1300 команд, що брали участь у змаганнях.

Фінальні ігри проходитимуть у Кременчузі на Полтавщині.

Захищатимуть честь Хмельниччини і нашого міста такі юні футболісти: воротар Богдан Кобрин; захисники Максим Гарбарук, Ілля Розваський, Богдан Сігарев, Олександр Хіхал та Микола Первяков; півзахисники Артем Куц, Артур Прищепа, Олександр Соловйов, Максим Семенюк і Денис Лелях; нападники Денис Божик і Олексій Гуцало.

Петро Шелепало, член НСЖУ