Зручності повернулися

24 жовтня  нетішинці стали свідками урочистої події – відкриття у місті нової каси попередньо­го продажу квитків на залізничний транспорт.

Зручності повернулися. Адже після того, як розташування каси у будівлі міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді стало неможливим, мешканцям Нетішина доводилося бронювати квитки через вузол зв’язку, банкові установи чи  Інтернет або їхати безпосередньо до Кривина.

Місцева влада та керівництво КП НМР «Торговий центр» зробили свій внесок у потрібну для міста справу. Вони подбали, аби не лише зберегти для нетішинців такий важливий сервіс, але й щоб його максимально осучаснити, оснастивши новим технічним обладнанням та програмним забезпеченням.

Секретар міської ради Микола Степаненко та начальник станції Кривин Микола Мартинюк розрізали символічну червону стрічку. Останній пообіцяв з боку Укрзалізниці організувати роботу каси належним чином. Секретар міської ради, придбавши перший символічний квиток, відзначив, що знову кожний нетішинець може скористатися послугами каси попереднього продажу. Він передав квиток на пам’ятне збереження директору КП НМР «Торговий центр» Олегу Вознюку. Той у свою чергу подякував усім зацікав­леним сторонам за співпрацю та  запевнив, що технічне оснащення каси буде вдосконалюватися і надалі.

У тому, що рівень сервісу значно зріс, переконалися вже перші клієнти нововідкритого закладу з надання залізничних послуг.

Каса попереднього продажу квитків на заліз­ничний транспорт відчинена для нетішинців щодня з 8 до 20

Богдан Фединчук